“Κλείστε” μια Eπίδειξη

homeco2cleanings2_bigpicEnsen είναι επίσης σε θέση να διεξάγει ζωντανά, προκαθορισμένος διαδηλώσεις ξηρού πάγου ανατινάξεις συστημάτων μας στις εγκαταστάσεις ενός ενδεχόμενου πελάτη. Για την επίδειξη να προχωρήσει με επιτυχία, θα πρέπει να διεξάγει μια σύντομη έρευνα των χώρων του πελάτη και πεπιεσμένου αέρα ικανότητα. Πρέπει να εξασφαλιστεί ότι υπάρχει επαρκής διαθέσιμη ενέργεια σε όρους όγκου του αέρα και της πίεσης.

Εάν η διαθέσιμη παραγωγή αέρα είναι ανεπαρκής ή δεν πληροί τις απαιτήσεις ποιότητας, ας φέρουμε ένα κατάλληλο αεροσυμπιεστή στο site του πελάτη για τους σκοπούς της επίδειξης. Μεταξύ μας, θα αποφασίσει ποιες συσκευές είναι πιο κατάλληλα για την εφαρμογή. Ο εξοπλισμός θα φτάσει στο χώρο του πελάτη με ένα άρτια εκπαιδευμένο χειριστή για τη διεξαγωγή της διαδήλωσης.

Ο ξηρός πάγος ανατινάξεις μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πρέπει να παραδοθεί στο χώρο του πελάτη για theday της διαδήλωσης σε ένα ειδικά κατασκευασμένο δοχείο. Η ποσότητα του ξηρού πάγου που απαιτείται για μια επίδειξη είναι μεταβλητή ανάλογα με την εφαρμογή, αλλά αρκετά πολυμέσων για 30 δοκιμές λεπτά είναι συνήθως επαρκή.
Αν θέλετε να συζητήσουμε καθαρισμός με ξηρό πάγο ή θα θέλατε να κανονίσετε μια επίδειξη, το προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει.